NoPain brand

Olemme suomalainen Premium lifestyle brändi, jonka toiminta tunnetaan seuraavista kulmakivistä:

Laatu

Ostamalla NoPain-tuotteen saat pitkäikäisen, premium laatuisen urheilutuotteen. NoPain-tuotteiden suunnittelu, materiaalivalinnat ja laaduntarkkailu toteutetaan meidän toimestamme kotimassa. Jokainen tuote testataan ennen markkinoille lanseeraamista. Laaduntarkkailussa jokainen tuote tarkastetaan meidän toimestamme aina ennen asiakkaalle lähettämistä.

NoPain-tuotteiden materiaalivalinnoissa kiinnitämme huomiota kestävyyteen, istuvuuteen sekä kankaiden käyttömukavuuteen.

Asiakaspalvelu

Premium asiakaspalvelumme on meille ykkösasia. Voit ottaa meihin henkilökohtaisesti yhteyttä kaikissa tuotteisiin sekä toimintaamme liittyvissä kysymyksissä tai ongelmatilanteissa. Toimitamme kaikki lähetykset nopeasti ja turvallisesti suoraan ilman välikäsiä. Tällä voimme varmistaa tuotteiden laadun sekä toimitusvarmuuden.

Vastuullisuus

Huomioimme eettisyyden ja ekologisuuden kokonaisvaltaisesti yhtiömme toiminnassa konkreettisina tekoina.
Valmistamme tuotteitamme vain vastuullisissa ja luotettavissa tehtaissa, joiden toimintaa me itse valvomme.

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että tuotantomme koko arvoketju toimii niin vastuullisesti kuin mahdollista. Yrityksemme on mm. kaikkien valmistusketjunsa pakkausmateriaalien osalta 100 % hiilineutraali. Voimmekin ylpeänä todeta, että olemme tältä osin oman alamme edelläkävijäyritys.

Ostamalla NoPain-urheiluvarusteen tuet 100% suomalaista yhtiötä sekä suomalaista työtä.

KATSO LISÄÄ: