Brändilähettiläät

NoPain Brändilähettiläät ovat urheilijoita, joita yhdistää yksi yhteinen tekijä: He kaikki uskovat lujasti itseensä sekä omaan tekemiseensä. Jokainen brändilähettiläämme tietää, miten paljon töitä on tehtävä menestyksen eteen. He ovat kokeneet loukkaantumisia, epäonnistumisia ja vastoinkäymisiä, mutta ovat aina nousseet ylös ja jatkaneet siitä mihin kaaduttuaan jäivät.

Me tuemme eri lajien urheilijoita ja olemme enemmän kuin ylpeitä brändilähettiläistämme. Tämän vuoksi haluamme olla aina myös mukana kannustamassa heitä voitosta voittoon!

Haluatko NoPain brändilähettilääksi? Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää.

CrossFit | Savonlinna

Jenni Immonen

Jenni Immonen on 16-vuotias sisukas urheilija Savonlinnasta. Jennin
lajina on CrossFit jossa Jenni onkin yksi suomen lupaavimmista nuorista.
Hänen omien sanojensa mukaan Jennin tämän hetkisenä tavoitteenaan on
ottaa Suomen aikuiset kärkijumpparit kiinni.

Jennin urheilutausta on Judossa jonka vuoksi hänelle on nuoresta iästään huolimatta kehittynyt erinomainen kehonhallinta ja koordinaatiokyky. Vaikka ikä
on vain numero, on se Jennin mielestä hänelle vain etu. NoPain on
erittäin ylpeä Jennin liittymisestä perheeseemme

CrossFit | Hämeenlinna

Ella Suomela

Ella Suomela on 17-vuotias reipas tyttö Hämeenlinnasta. Ella opiskelee
Hämeenlinnan Lyseon lukiossa urheilulinjalla. Ellan urheilu-uralta löytyy monia eri urheilulajeja ja tällä hetkellä hän panostaa
tavoitteellisesti CrossFittiin CrossFit Hämeenlinnan salilla. Aiempaa
lajitaustaa löytyy mm. jalkapallosta, jota Ella harrasti noin 4 vuotta.
CrossFittia Ella kokeili ensimmäistä kertaa pari vuotta sitten ja tiesi
heti, että se olisi hänen lajinsa. Ella on luonteeltaan luotettava,
avoin, optimistinen, erittäin päättäväinen ja kunnianhimoinen urheilija.
Ella on valmis tekemään töitä tavoitteidensa eteen jonka vuoksi hän
ilmentää erinomaisesti myös NoPain-brändiä.

CrossFit | Jyväskylä

Nelma Peuhu

Nelma Peuhu on 20-vuotias innokas CrossFittaaja, luonnontiedeopiskelija sekä
Personal Trainer. Nelman CrossFit-ura sai alkunsa Porvoon Very Black Cornerista 2 vuotta sitten, ja jatkuu tänä syksynä Jyväskylän crossfit-saleilla. Entisenä tanssijana, kuntosaliharjoittelijana sekä vapaa-ajan liikkujana oli CrossFit oiva vaihtoehto kokeilla jotain aivan uutta. Laji vei heti jalat alta.


Nelman arvoihin kuuluvat ekologisuus, kestävyys ja intohimo, joiden takana
NoPain-brändikin seisoo.

CrossFit | Pieksämäki

Topias Romo

Topias Romo on 25-vuotias CrossFit-urheilija Pieksämäeltä. Topias on treenannut CrossFit:iä viisi vuotta ja kiertänyt kilpailuja kolme vuotta. Suurin urheilullinen saavutus Topiaksella on Winter War -kilpailujen kolmas sija. Seuraava tavoite on CrossFit openit, joiden kautta karsitaan Sanctionaleihin ja tätä kautta päästä kisaamaan mahdollisimman nopeasti ulkomaille!

CrossFit | Helsinki

Justus Pöysti

Justus Pöysti on Suomalainen CrossFit-urheilija. Tämän huippulahjakkaan urheilijan tausta löytyy jääkiekosta. Nykyään Justuksen päälajina toimii CrossFit, jossa hän on kohonnut nopeasti Suomen eliittiin. Justus Pöysti on tinkimätön urheilija joka myös harjoittelee täysin ammattimaisesti. Tästä syystä myös hänen suorituksiaan arvostetaan todella korkealle!

Nyrkkeily | Helsinki

Jose Antonio Sanchez Rayito

Jose Antonio Sanchez Rayito syntyi Almeriassa Espanjassa. Hän on aina rakastanut urheilua ja harrastanut mm. karatea 12 vuotta. Hän löysi nyrkkeilyn  varusmiespalveluksensa aikana.

Jose on aina ollut kiinnostunut nyrkkeilystä. Nyrkkeily on opettanut hänelle kärsivällisyyttä ja antanut hänelle paljon itseluottamusta. Josen mielestä kehään nousu on maailman hienoin tunne.

Jose uskoo vahvasti suureen unelmaansa – siihen tulevaisuudessa hänet kruunataan mestariksi. Joselle oli erittäin helppo ja luontainen valinta tulla osaksi perhettä joka tukee ja ymmärtää urheilijaa myös vaikeina aikoina. Josen record on 9-0-1. 

Nyrkkeily | Helsinki

Sonia Grönroos

Sonian uskomaton tarina lähtee liikkeelle lapsuudesta, jossa hänen isänsä kaappasi hänet Algeriaan Sonian ollessaan vasta yksivuotias. Sonian rehellisuus ja päämäärätietoisuus edustavat juuri niitä samoja arvoja kuin NoPain-brändi. Sonia nousi nyrkkeilyssä muutamassa vuodessa Suomen mestaruudesta aina Pohjoismaiden mestariksi ja EM-mitalistiksi saakka. Sonia on lyöty elämässään monta kertaa lattiaan, mutta aina hän on noussut ylös entistä vahvempana. Sonian tähänastinen ura päättyi loukkaantumiseen juuri MM-kisojen ensimmäisenä päivänä.

Sonia on harjoitellut kovaa ja ammattimaisesti, ollakseen vahvempi ja valmiimpi palaamaan jälleen kehään, kun sen aika taas on!

Ampumahiihto | Joensuu

Johanna Pykäläinen

Johanna on Joensuulainen ampumahiihtäjä, joka on kuulunut myös Suomen
maajoukkueeseen. Johanna on erittäin valloittava persoona joka tunnetaan
varsinkin erittäin kovana hiihtäjänä. Johanna onkin siirtynyt
ampumahiihtoon juuri hiihdon parista.

Johannan tavoitteena on vakiinnuttaa paikkansa A-maajoukkueessa sekä
nousta IBU-cupista MC tasolle. Johanna on tällä hetkellä yksi Suomen
lupaavimmista ampumahiihtäjistä josta tulemme tulevaisuudessa kuulemaan
vielä paljon.

×

Cart