Toimitusehdot

 

Toimitamme kaikki vaatetilaukset ilman toimituskuluja Suomeen Matkahuollon välityksellä.

Toimitamme kaikki yli 100 euron tilaukset ilman toimituskuluja Eurooppaan.

Toimitamme kaikki yli 150 euron tilaukset ilman toimituskuluja Venäjälle.

 

Toimitusvaihtoehdot

 

Matkahuolto, bussipaketti

Matkahuolto Bussipaketti on nopein toimitustapa tilaukselle. Tilaus noudetaan lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä. Toimitusaika 1-2 arkipäivää.

 

Matkahuolto, lähellä paketti

Matkahuolto Lähellä-paketti kuljettaa tilauksesi nopeasti lähimpään noutopisteeseen. Yli 3000 noutopistettä, valitse itsellesi sopiva! Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

 

Postipaketti

Tilaus toimitetaan omaan lähipostiisi, josta voit sen noutaa. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

 

Smartpost pakettiautomaatti

Tilaamasi tuotteet toimitetaan Postin pakettiautomaattiin, josta voit noutaa ne kätevästi. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

 

Kirje

Tilaamasi tuotteet toimitetaan kirjeitse postilaatikkoon. Huomioi tilatessasi tuotteen koko - jos tuotetta ei voi lähettää kirjeitse, toimitamme sen Matkahuollon lähellä-pakettina. Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

 

DHL- toimitus

DHL kuljettaa toimituksen turvallisesti kaikkialle Eurooppaan. Huom, toimitus kotiovellesi! Toimitusaika 2-4 arkipäivää. Toimituskulu alle 100 euron tilauksissa 8,90 €.

 

Nouto Showroomista

Voit noutaa tuotteet osoitteesta: Mulontie 5, 80330 Reijola. Muistathan sopia noutoajankohdan etukäteen sähköpostitse: sales@nopain.fi tai puhelimitse: +358 500 244 244

 

 

Yleiset toimitusehdot

 

Tuotteiden toimitusaika on 1-4 arkipäivää. Mikäli jokin tilaamaasi tuote ei ole saatavilla, me ilmoitamme tästä sinulle ja toimitamme vain ne tuotteet, jotka ovat saatavilla.

Ilmoitamme tuotteen esittelysivulla, mikäli toimitusaika on olennaisesti jotakin muuta kuin edellä mainittu.

Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. Pyrimme huomioimaan toiveen, mikäli se on mahdollista.

 

GreenACT Oy toimittaa tuotteita Suomen lisäksi ympäri maailman. Kaikki toimitukset tapahtuvat Suomen Postin, Matkahuolto Oy:n sekä DHL:n välityksellä, tarvittaessa heidän yhteistyökumppaneitaan käyttäen. Muita kuljetuspalveluita käytettäessä kustannuksista sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa.

 

Palautukset

Kaikilla käyttämättömillä nopain.fi verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajasuojalain 6. luvun mukainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivän ajan tuotteiden vastaanottamisesta. Palautus on maksuton. Ohjeet palautukseen lähetetään tuotteen tilauksen yhteydessä.

 

Palautusoikeuden rajoitukset kuluttajansuojalain 6. luvun 16 § mukaisesti.

 

Tuotteen palauttamisesta pitää aina ilmoittaa kirjallisesti 1.6.2014 voimaan tulleen EU-säädöksen mukaisesti osoitteeseen sales@nopain.fi ja saada vahvistus palautukselle.

 

Tuotteen kunto ja palautus

Tuotteen tulee olla palautettaessa virheettömässä kunnossa. Tuotepakkauksen avaaminen tulee tehdä normaalia varovaisuutta noudattaen. Palautettavat tuotteet tulee pakata siten, etteivät ne vahingoitu kuljetuksessa. Tuote on palautettava alkuperäisessä pakkauksessaan siten, että se on myyntikuntoinen.

 

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset sekä reklamaatiot

Tarkista tuotteen kunto heti noudon yhteydessä. Mikäli tuotteessa ilmenee kuljetusvaurio, tee asiasta heti ilmoitus ja ole yhteydessä asiakaspalveluumme jatkotoimenpiteiden käynnistämiseksi. Kaikissa reklamaatiotapauksissa pyydämme asiakasta aina ottamaan välittömästi yhteyttä GreenACT Oy:hyn sales@nopain.fi tai puhelimitse +358 500 244 244

 

Ylivoimainen este (Force majeure)

GreenACT Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy GreenACT Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta GreenACT Oy:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

 

Riitojen ratkaisu

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.