Toimitusehdot


Tuotteiden toimitusaika on 1-4 arkipäivää. Mikäli jokin tilaamaasi tuote ei ole saatavilla, me ilmoitamme tästä sinulle ja toimitamme vain ne tuotteet, jotka ovat saatavilla.
Ilmoitamme tuotteen esittelysivulla mikäli toimitusaika on olennaisesti jotakin muuta kuin edellä mainittu.
Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. Pyrimme huomioimaan toiveen, mikäli se on mahdollista.
 

GreenACT Oy toimittaa tuotteita Suomen lisäksi ympäri maailman. Kaikki toimitukset tapahtuvat Suomen Postin, Matkahuolto Oy:n sekä DHL:n välityksellä, tarvittaessa heidän yhteistyökumppaneitaan käyttäen. Muita kuljetuspalveluita käytettäessä kustannuksista sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa.

 

Palautukset
Kaikilla käyttämättömillä nopain.fi verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajasuojalain 6. luvun mukainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivän ajan tuotteiden vastaanottamisesta.

Palautusoikeuden rajoitukset kuluttajansuojalain 6. luvun 16 § mukaisesti.

Tuotteen palauttamisesta pitää aina ilmoittaa kirjallisesti 1.6.2014 voimaan tulleen EU-säädöksen mukaisesti osoitteeseen sales@nopain.fi ja saada vahvistus palautukselle.

Tuotteen kunto ja palautus
Tuotteen tulee olla palautettaessa virheettömässä kunnossa. Tuotepakkauksen avaaminen tulee tehdä normaalia varovaisuutta noudattaen. Palautettavat tuotteet tulee pakata siten, etteivät ne vahingoitu kuljetuksessa. Tuote on palautettava alkuperäisessä pakkauksessaan siten, että se on täysin myyntikuntoinen.

Palautuksen yhteystiedot
Palautuksen mukana tulee lähettää omat yhteystiedot ja tilinumero rahojen palautusta varten. Liitä palautukseen kaikki tilaukseen liittyvät asiakirjat, niin nopeutat palautuksen käsittelyä. Luottokorttiostoissa palautussumma palautetaan luottokorttitilille, verkkopankkimaksussa tilille, jolta ostos on maksettu.

 

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset sekä reklamaatiot
Tarkista tuotteen kunto heti noudon yhteydessä. Mikäli tuotteessa ilmenee kuljetusvaurio, tee asiasta heti ilmoitus ja ole yhteydessä asiakaspalveluumme jatkotoimenpiteiden käynnistämiseksi. Kaikissa reklamaatiotapauksissa pyydämme asiakasta aina ottamaan välittömästi yhteyttä GreenACT Oy:hyn sales@nopain.fi tai puhelimitse +358 500 244 244

 

Ylivoimainen este (Force majeure)
GreenACT Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy GreenACT Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta GreenACT Oy:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

 

Riitojen ratkaisu
Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

?