Ale!
nopain-miesten-kompressiopaita
nopain-miesten-kompressiopaita-2
nopain-miesten-kompressiopaita
nopain-miesten-kompressiopaita-2
Full Screen

Miesten kompressiopaita (S, M, L)

(2 tuotearviota)

26,00  Säästät 50 %

Poista

Kompressiopaita soveltuu mainiosti kuntosalille, CrossFit:iin tai muihin kovaa rasitusta sisältäviin urheilulajeihin. Keskivahva kompressio suojelee lihaksiasi ja tehostaa palautumista.

NoPain kompressiopaita on laadukas urheilupaita treeniin ja palautumiseen. Kompressiopaidan tehtävänä on tukea tehokkaasti lihasmassaa liikkuvuudesta kuitenkaan tinkimättä.

Paidan kompressoiva joustomateriaali edistää verenkiertoa samalla vähentäen lihasväsymystä jonka myötä suorituskyky parantuu. Käyttämällä NoPain kompressiopaitaa nopeutat palautumista sekä ehkäiset rasitusvammojen syntymistä.

NoPain kompressiopaidan suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota kestävyyteen ja valmistusmateriaalin laatuun. Kompressiopaita soveltuu mainiosti kuntosalille, CrossFit:iin tai muihin kovaa rasitusta sisältäviin urheilulajeihin.

 

Oikean koon valinta

NoPain miesten kompressiopaidoissa on skandinaavinen kokomitoitus – jos esimerkiksi käytät M-kokoisia urheiluvaatteita, oikea kokosi on M. NoPain kompressiopaita on istuva, joten jos mietit kahden koon välillä, valitse suurempi. Kuvien malli on 178 cm / 85 kg ja käyttää kokoa L. Kokoesimerkkejä:

  • Kuvien malli on 178 cm / 85 kg ja käyttää kokoa L
  • NoPain urheilija 175 cm käyttää kokoa L

 

Tarkempia kokotietoja näet alla olevasta kokotaulukosta.

 

Ekologiset urheiluvaatteet

Kaikki NoPain-tuotteet valmistetaan pienissä perheyhtiöissä. Emme hyväksy huonoja työolosuhteita, lapsityövoimaa tai muita kestämättömiä toimintamalleja tuotantoketjussamme. NoPain kompressiopaita on Oeko-Tex 100 sertifioitu. T-paidat valmistetaan laadukkaista, kestävistä materiaaleista ilman ylimääräisiä kemikaaleja ja ovat 100% myrkyttömiä. Kestävin treenivaate on kaikkein ekologisin – ostamalla NoPain-tuotteen hankit itsellesi eettisesti valmistetun treenivaatteen, josta on iloa vuosiksi.

 

Ominaisuudet

  • Huippulaadukas kompressiomateriaali: nylon, spandex
  • Neljä eri kokovaihtoehtoa
  • Hengittävä, läpinäkymätön materiaali
  • Tyylikkäät printtilogot

 

Kokotaulukko

2 arviota tuotteelle Miesten kompressiopaita (S, M, L)

  1. Aleksi Rytilä

  2. Pasi A.

    Aivan huikean hyvä paita. Istuu kuin hanska käteen:)

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *