Naisten casual tee, moctail
Naisten casual tee, moctail
Naisten casual tee, moctail
Naisten casual tee, moctail
Naisten casual tee, moctail
Naisten casual tee, moctail

Naisten casual tee, moctail

(1 tuotearvio)

45,00 

Erittäin laadukkaasta ja miellyttävästä materiaalista valmistettu NoPain casual t-paita sopii treenaamisen lisäksi myös vapaa-aikaan. T-paidassa yhdistyy tyylikäs ulkonäkö huippuluokan käyttömukavuuteen ja laadukkaisiin materiaaleihin. Nyt upeassa moctail-värissä!

  • Erittäin laadukas naisten t-paita
  • Suunniteltu vapaa-aikaan ja treenaamiseen
  • Materiaali: puuvilla, spandex
  • Koot: S-XL
  • Hengittävä, erittäin miellyttävä ja kevyt kangasmateriaali – todella mukava päällä!
  • Skandinaavinen kokomitoitus

 

NoPain casual t-paita sopii urheilun lisäksi myös vapaa-ajan paidaksi. T-paidassa yhdistyy tyylikäs ulkonäkö huippuluokan käyttömukavuuteen ja laadukkaisiin materiaaleihin.

NoPain casual t-paita on valmistettu Oeko-Tex 100 standardin mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että NoPain t-paitojen valmistuksessa ei ole käytetty haitallisia kemikaaleja ja ne ovat 100% myrkyttömiä.

 

Oikean koon valinta

NoPain naisten topeissa on skandinaavinen kokomitoitus – jos esimerkiksi käytät M-kokoisia urheiluvaatteita, oikea kokosi on yleensä M. Kuvien malli on 173 cm ja käyttää kokoa M. Tarkempia kokotietoja näet alla olevasta kokotaulukosta.

NoPain t-paidat säilyttävät muotonsa huippumateriaalien ja tarkkaan suunnitellun leikkauksen ansiosta vuosien ajan. NoPain treenivaatteet ovat sijoitus vuosiksi eteenpäin!

 

Ekologiset urheiluvaatteet

Kaikki NoPain-tuotteet valmistetaan pienissä perheyhtiöissä. Emme hyväksy huonoja työolosuhteita, lapsityövoimaa tai muita kestämättömiä toimintamalleja tuotantoketjussamme. NoPain casual t-paidat ovat Oeko-Tex 100 sertifioidut. Ne on valmistettu laadukkaista, kestävistä materiaaleista ilman ylimääräisiä kemikaaleja ja ovat 100% myrkyttömiä. Kestävin treenivaate on kaikkein ekologisin – ostamalla NoPain-tuotteen hankit itsellesi eettisesti valmistetun treenivaatteen, joka kestää vuosia.

 

 

 

1 arvio tuotteelle Naisten casual tee, moctail

5,0
Perustuu 1 arvioon
5 tähteä
100
100%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
  1. Annika

    Itselläni jo toinen samanlainen paita, koska hyväksi todettu. Koot normaalia pienempiä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Peruuta