nopain-naisten-casual-tee-granite
nopain-naisten-casual-tee-granite-2
nopain-naisten-casual-tee-granite-3
nopain-naisten-casual-tee-granite
nopain-naisten-casual-tee-granite-2
nopain-naisten-casual-tee-granite-3
Full Screen

Naisten casual tee, granite

42,00 

Poista

Erittäin laadukkaasta ja miellyttävästä materiaalista valmistettu NoPain casual t-paita sopii treenaamisen lisäksi myös vapaa-aikaan. T-paidassa yhdistyy tyylikäs ulkonäkö huippuluokan käyttömukavuuteen ja laadukkaisiin materiaaleihin. Nyt upeassa granite-värissä!

  • Erittäin laadukas naisten t-paita
  • Suunniteltu vapaa-aikaan ja treenaamiseen
  • Materiaali: puuvilla, spandex
  • Hengittävä, erittäin miellyttävä ja kevyt kangasmateriaali – todella mukava päällä!
  • Skandinaavinen kokomitoitus

 

NoPain casual t-paita sopii urheilun lisäksi myös vapaa-ajan paidaksi. T-paidassa yhdistyy tyylikäs ulkonäkö huippuluokan käyttömukavuuteen ja laadukkaisiin materiaaleihin.

NoPain casual t-paita on valmistettu Oeko-Tex 100 standardin mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että NoPain t-paitojen valmistuksessa ei ole käytetty haitallisia kemikaaleja ja ne ovat 100% myrkyttömiä.

Oikean koon valinta

NoPain naisten topeissa on skandinaavinen kokomitoitus – jos esimerkiksi käytät M-kokoisia urheiluvaatteita, oikea kokosi on yleensä M. Kokoesimerkkejä:

  • Kuvien malli on 173 cm ja käyttää kokoa M

 

Tarkempia kokotietoja näet alla olevasta kokotaulukosta.

NoPain t-paidat säilyttävät muotonsa huippumateriaalien ja tarkkaan suunnitellun leikkauksen ansiosta vuosien ajan. NoPain treenivaatteet ovat sijoitus vuosiksi eteenpäin!

 

Ekologiset urheiluvaatteet

Kaikki NoPain-tuotteet valmistetaan pienissä perheyhtiöissä. Emme hyväksy huonoja työolosuhteita, lapsityövoimaa tai muita kestämättömiä toimintamalleja tuotantoketjussamme. NoPain casual t-paidat ovat Oeko-Tex 100 sertifioidut. Ne on valmistettu laadukkaista, kestävistä materiaaleista ilman ylimääräisiä kemikaaleja ja ovat 100% myrkyttömiä. Kestävin treenivaate on kaikkein ekologisin – ostamalla NoPain-tuotteen hankit itsellesi eettisesti valmistetun treenivaatteen, joka kestää vuosia.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Naisten casual tee, granite”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *