Naisten kompressiopaita (XS)

(1 tuotearvio)

26,00 

Kompressiopaitaa käyttämällä nopeutat palautumista, tehostat treeniä sekä suojelet lihaksiasi.

Laadukas kompressiopaita treeniin ja palautumiseen! Kompressiopaidan tehtävänä on tukea tehokkaasti lihasmassaa liikkuvuudesta kuitenkaan tinkimättä.

Paidan kompressoiva joustomateriaali edistää verenkiertoa samalla vähentäen lihasväsymystä jonka myötä suorituskyky parantuu. Käyttämällä kompressiopaitaa nopeutat palautumista sekä ehkäiset rasitusvammojen syntymistä.

NoPain kompressiopaidan suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota kestävyyteen ja valmistusmateriaalin laatuun. Kompressiopaita soveltuu mainiosti kuntosalille tai muihin kovaa rasitusta sisältäviin urheilulajeihin. Erinomainen hinta/laatusuhde! NoPain kompressiovaatteista ei näy läpi.

 

Oikean koon valinta

NoPain naisten topeissa on skandinaavinen kokomitoitus – jos esimerkiksi käytät M-kokoisia urheiluvaatteita, oikea kokosi on yleensä M. NoPain kompressiopaita on istuvasti leikattu, joten jos mietit kahden koon välillä, valitse suurempi. Huomioithan, että kompressiopaidan on tarkoitus olla napakasti istuva. Kokoesimerkkejä:

  • Kuvien malli on 173 cm ja käyttää kokoa M

 

Ekologiset urheiluvaatteet

Kaikki NoPain-tuotteet valmistetaan pienissä perheyhtiöissä. Emme hyväksy huonoja työolosuhteita, lapsityövoimaa tai muita kestämättömiä toimintamalleja tuotantoketjussamme. NoPain kompressiopaita on Oeko-Tex 100 sertifioitu. T-paidat valmistetaan laadukkaista, kestävistä materiaaleista ilman ylimääräisiä kemikaaleja ja ovat 100% myrkyttömiä. Kestävin treenivaate on kaikkein ekologisin – ostamalla NoPain-tuotteen hankit itsellesi eettisesti valmistetun treenivaatteen, josta on iloa vuosiksi.

 

Ominaisuudet

  • Materiaali: nylon, spandex
  • Neljä eri kokovaihtoehtoa
  • Ohut, hengittävä materiaali
  • Tyylikkäät printtilogot

 

1 arvio tuotteelle Naisten kompressiopaita (XS)

4,0
Perustuu 1 arvioon
5 tähteä
0%
4 tähteä
100
100%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
1-1 1:n arvostelusta
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Peruuta