Ale!

Naisten kompressiotrikoot, pink

82,00  69,00 

(16 tuotearviota)

NoPain kompressiotrikoot ovat tyylikkäästi logokuvioidut trikoot laatua ja tyyliä arvostaville naisille. Korkea vyötärö ja laadukas, huippumukava kompressiomateriaali. NoPain kompressiotrikoista ei näy läpi!

Poista

Kuvaus

NoPain naisten kompressiotrikoot, pink

NoPain kompressiotrikoot ovat tyylikkäät logokuvioidut naisten urheilutrikoot. Näiden trikoiden leikkaus on istuva ja korkeavyötäröinen – kompressiotrikoot pysyvät hyvin ylhäällä kovemmassakin vauhdissa, eikä trikoita tarvitse nostella kesken treenin.

NoPain kompressiotrikoiden materiaali on huippulaadukas, läpinäkymätön ja kestävä sekoitekangas. Trikoot on testattu rankoissa urheilulajeissa, kuten CrossFitissä. Vahvuudestaan huolimatta NoPain kompressiokangas hengittää, jolloin treenatessa ei tule ahdistavaa tunnetta.

NoPain kompressiotrikoot ovat Oeko-Tex 100 sertifikoidut. Ne on valmistettu ilman ylimääräisiä kemikaaleja ja ovat 100% myrkyttömiä.

Kompressiohousujen suosio perustuu niiden kykyyn tukea lihasmassaa treenin aikana liikkuvuudesta tinkimättä. Näiden trikoiden kompressoiva joustomateriaali stimuloi ihon faskiakudosta edistäen pintaverenkiertoa. Samalla lihasväsymys pienenee ja suorituskyky treenin aikana voi parantua.

Käyttämällä kompressiotrikoita treenin jälkeen sekä palautumisen aikana voit vähentää lihasten turvotusta, DOMS-lihaskipuja sekä nopeuttaa palautumistasi.

Kompressiovaatteet nopeuttavat palautumista, ja myös voivat tehostaa lihasvoiman, suoritustehokkuuden sekä nopeusvoiman palautumista.

Kompressiotrikoot pitävät ihon ja lihakset tehokkaammin lämpinänä urheilun aikana. Ne myös vähentävät urheiluvammojen riskiä tukemalla kudoksia ja lihaksia.

NoPain kompressiotrikoiden kangasmateriaali on suunniteltu säilyttämään kestävyytensä ja kompressio-ominaisuutensa. Trikoot eivät menetä muotoaan pesun jälkeen, vaan ovat kuin uudet. NoPain kompressiokangas kestää myös mekaanista rasitusta. Kompressiotrikoita voidaan käyttää sellaisenaan tai muiden urheiluvaatteiden alla.

Käyttämällä kompressiohousuja nopeutat palautumistasi sekä ehkäiset rasitusvammojen syntymistä.

NoPain kompressiotrikoot soveltuvat erinomaisesti kuntosalille tai lenkkeilyyn ja muihin kestävyyslajeihin. Lisäksi kompressiotrikoomme ovat huippusuosittuja esimerkiksi CrossFit-harrastajien keskuudessa.

Oikean koon valinta

NoPain kompressiotrikoissa on skandinaavinen kokomitoitus – jos esimerkiksi käytät M-kokoisia urheiluvaatteita, oikea kokosi on yleensä M. Kompressiotrikoot ovat istuvasti leikattu, joten jos mietit kahden koon välillä, valitse suurempi. Huomioithan, että kompressiotrikoiden on tarkoitus olla napakasti istuvat. Kokoesimerkkejä:

 • Kuvien malli on 173 cm ja käyttää kokoa M
 • NoPain urheilija 159 cm käyttää kokoa S
 • NoPain urheilija 167 cm käyttää kokoa M

 

Tarkempia kokotietoja näet alla olevasta kokotaulukosta.

NoPain kompressiotrikoot säilyttävät muotonsa ja leikkauksensa vuosien ajan – nämä urheilutrikoot on valmistettu huippulaadukkaasta materiaalista joten ne eivät löysty käytössä. NoPain kompressiotrikoot kestävät kovaakin treeniä pitkään!

 

Ekologiset urheiluvaatteet

Kaikki NoPain-tuotteet valmistetaan pienissä perheyhtiöissä. Emme hyväksy huonoja työolosuhteita, lapsityövoimaa tai muita kestämättömiä toimintamalleja tuotantoketjussamme. NoPain kompressiotrikoot ovat Oeko-Tex 100 sertifioidut. Ne on valmistettu laadukkaista, kestävistä materiaaleista ilman ylimääräisiä kemikaaleja ja ovat 100% myrkyttömiä. Kestävin treenivaate on kaikkein ekologisin – ostamalla NoPain-tuotteen hankit itsellesi eettisesti valmistetun treenivaatteen, josta on iloa vuosiksi.

NoPain kompressiohousuista ei näy läpi.

 

Ominaisuudet

 • Huippulaadukas materiaali: nylon, spandex
 • Korkea, istuva vyötäröleikkaus
 • Kestävä, hengittävä kompressiomateriaali, josta ei näy läpi
 • Kiristynauha vyötäröllä
 • Tyylikkäät printtilogot
 • Kompakti pikkutasku esim. avaimen säilytystä varten
 • Kuvien malli (173cm) käyttää M-koon housuja

 

Suositellut urheilulajit

 • Kuntosaliharjoittelu
 • Voimaharjoittelu
 • Lenkkeily
 • CrossFit
 • Yleisurheilu
 • Palloilulajit
 • Palautuminen

 

16 arviota tuotteelle Naisten kompressiotrikoot, pink

 1. Jenni

  Hyvännäköset. Pysyy hyvin päällä ja on napakat myös pidempään käytettynä.

 2. Aira

  Tukea antavat ja mukavat päällä.

 3. Kati

  Mukavat, vyötärö mukava, pysyy hyvin ylhäällä!

 4. Mari

  Täysi 10! Vyötärö pysyy ylhäällä, mukavan kevyet päällä ja näyttää hyvälle. Suosittelen niin aktiiviliikkujalle kuin sunnuntai kävelijälle.

 5. Pia Kokko

  Todella hyvät treenatessa. Kompressori toimii luvatusta.

 6. Nimetön

  Hyvät, napakat trikoot. Vastaavat kokoaan.

 7. Kati

  Nämä housut pysyy päällä juostessa, mutta myös salilla kyykätessä. Kompression ansiosta pitkien lenkkien aikana jalat eivät pääse väsymään.
  Minä parasta: nämä näyttää hyvälle!!!

 8. Nimetön

  Vastasi kokoa ja oikein mukavat päällä

 9. Pinja T.

  Hyvin istuvat housut, joista ei näy läpi! Eivät valu päältä ja vyötäröllä oleva kiristysnauha on plussaa. Hengittävää materiaalia.

 10. Nimetön

 11. Anna

 12. Venla

  Nämä kompressio trikoot pysyy hyvin yllä kovatempoisessakin treenissä. Plussaa vyötäröllä olevista kiristysnaruista. Vastaa normaalia kokoa!

 13. Melina Suomela

  Muuten täydelliset, mutta liian kapea vyötärönauha omaan kroppaan 🙂

 14. Outi Ruuska

 15. Nimetön

 16. Taina K.

  Juuri sellaiset, kuin toivoin niiden olevan! Sopiva kompressio.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *