Naisten kompressiotrikoot, silver
Naisten kompressiotrikoot, silver
Naisten kompressiotrikoot, silver
Naisten kompressiotrikoot, silver
Naisten kompressiotrikoot, silver

Naisten kompressiotrikoot, silver

(12 tuotearviota)

92,00 

NoPain kompressiotrikoot ovat tyylikkäät urheilutrikoot laatua ja tyyliä arvostaville naisille. Korkea vyötärö ja laadukas, erittäin miellyttävä kompressiomateriaali. NoPain kompressiotrikoista ei näy läpi!

 • Erittäin laadukas kompressiomateriaali: nylon, spandex
 • Korkea, istuva vyötäröleikkaus
 • Kestävä, hengittävä kompressiomateriaali, josta ei näy läpi
 • Tyylikäs ja ajaton design
 • Kompakti pikkutasku esim. avaimen säilytystä varten
 • Kuvien malli (173cm) käyttää M-koon housuja

 

NoPain kompressiotrikoot ovat tyylikkäät ja kestävät naisten urheilutrikoot. Näiden trikoiden leikkaus on istuva ja korkeavyötäröinen – kompressiotrikoot pysyvät hyvin ylhäällä, eikä trikoita tarvitse nostella kesken treenin.

NoPain kompressiotrikoiden materiaali on erittäin laadukas, läpinäkymätön ja kestävä kompressiokangas. Trikoot on testattu haastavissa urheilulajeissa, kuten CrossFitissä. Vahvuudestaan huolimatta NoPain kompressiokangas on hengittävää, jolloin treenatessa ei tule ahdistavaa tunnetta.

NoPain kompressiotrikoot ovat Oeko-Tex 100 sertifikoidut. Ne on valmistettu ilman ylimääräisiä kemikaaleja ja ovat 100% myrkyttömiä.

Kompressiohousujen suosio perustuu niiden kykyyn tukea lihasmassaa treenin aikana liikkuvuudesta tinkimättä. Näiden trikoiden kompressoiva joustomateriaali stimuloi ihon faskiakudosta edistäen pintaverenkiertoa. Samalla lihasväsymys pienenee ja suorituskyky treenin aikana voi parantua.

Käyttämällä kompressiotrikoita treenin jälkeen sekä palautumisen aikana voit vähentää lihasten turvotusta, DOMS-lihaskipuja sekä nopeuttaa palautumistasi. Kompressiovaatteet nopeuttavat palautumista, ja myös voivat tehostaa lihasvoiman, suoritustehokkuuden sekä nopeusvoiman palautumista.

Kompressiotrikoot pitävät ihon ja lihakset tehokkaammin lämpinänä urheilun aikana. Ne myös vähentävät urheiluvammojen riskiä tukemalla kudoksia ja lihaksia.

NoPain kompressiotrikoiden kangasmateriaali on suunniteltu säilyttämään kestävyytensä ja kompressio-ominaisuutensa. Trikoot eivät menetä muotoaan pesun jälkeen, vaan ne ovat yhtä  hyvin istuvat kuin uutena. NoPain kompressiokangas kestää myös mekaanista rasitusta.

Kompressiotrikoita voidaan käyttää sellaisenaan tai muiden urheiluvaatteiden alla. Käyttämällä kompressiohousuja nopeutat palautumistasi sekä ehkäiset rasitusvammojen syntymistä.

NoPain kompressiotrikoot soveltuvat erinomaisesti kuntosalille tai lenkkeilyyn ja muihin kestävyyslajeihin. Lisäksi kompressiotrikoomme ovat erittäin suosittuja esimerkiksi CrossFit-harrastajien keskuudessa.

 

Oikean koon valinta

NoPain kompressiotrikoissa on skandinaavinen kokomitoitus – jos esimerkiksi käytät M-kokoisia urheiluvaatteita, oikea kokosi on yleensä M. Kompressiotrikoot ovat istuvasti leikattu, joten jos mietit kahden koon välillä, valitse suurempi. Huomioithan, että kompressiotrikoiden on tarkoitus olla napakasti istuvat. Kuvien malli (173cm) käyttää M-koon housuja. Tarkempia kokotietoja näet alla olevasta kokotaulukosta.

Kaikki NoPain-tuotteet valmistetaan pienissä perheyhtiöissä. Emme hyväksy huonoja työolosuhteita, lapsityövoimaa tai muita kestämättömiä toimintamalleja tuotantoketjussamme. NoPain kompressiotrikoot ovat Oeko-Tex 100 sertifioidut. Ne on valmistettu laadukkaista, kestävistä materiaaleista ilman ylimääräisiä kemikaaleja ja ovat 100% myrkyttömiä. Kestävin treenivaate on kaikkein ekologisin – ostamalla NoPain-tuotteen hankit itsellesi eettisesti valmistetun treenivaatteen, joka kestää vuosia.

 

Suositellut urheilulajit

 • Kuntosaliharjoittelu
 • Voimaharjoittelu
 • Lenkkeily
 • CrossFit
 • Yleisurheilu
 • Palloilulajit
 • Palautuminen

 

Kokotaulukko, naisten kompressiotrikoot

12 arviota tuotteelle Naisten kompressiotrikoot, silver

4,5
Perustuu 13 arvioon
 1. Anne-Mari


  Koko : L

  Pituus : 175

  Paino : 74


  Trikoot pysyy hyvin ylhäällä. Hieman voisivat olla vielä pidemmät.

 2. Nimetön


  Koko : M-kokoa hyvin vastaava

  Pituus : 182

  Paino : 77


  Kaipaisin puntteihin lisää pituutta

 3. Sanna


  Koko :

  Pituus :

  Paino :


 4. Nimetön


  Koko : L

  Pituus : 175

  Paino : 70


  Napakat, hyvin päällä pysyvät, mukavat!

 5. Taija

  Loistavat trikoot. Pysyvät todella hyvin ylhäällä, järkevä mitoitus, joskin näistä käytän XL, vaikka muuten olen kokoa L ja jopa M.

 6. Nimetön

  Hyvät perustrikoot.

 7. Tiina

  Todella hyvää hengittävää materiaalia, lahkeissa tarpeeksi pituutta. Jämäkkyydestä huolimatta helppo pukea päälle. Lantio-osa saisi olla hieman korkeampi.

 8. Päivi

  Tyttärelle meni lahjaksi. Huippu-urheilijana tykkää todella paljon. Joukkuetoveri oli myös ihastunut tuotteeseen.

 9. Nimetön

  Ensimmäiset kompressiohousuni. Ehdottomasti parasta niissä on, että ne ei valu yhtään! Mukavan liukas materiaali, ei kerää likaa, hiusta tai pölyä.

 10. Mari

  Napakat trikoot monenlaiseen treeniin. Laadukas materiaali on säilynyt erinomaisena ja pitänyt muotonsa myös pesuissa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Peruuta