nopain-naisten-technical-tank-top-black
nopain-naisten-technical-tank-top-black-2
nopain-naisten-technical-tank-top-black-3
nopain-naisten-technical-tank-top-black
nopain-naisten-technical-tank-top-black-2
nopain-naisten-technical-tank-top-black-3
Full Screen

Naisten technical tank top, black

(1 tuotearvio)

42,00 

Poista

NoPain tank top on treenaavan naisen luottovaate, jonka erittäin laadukkaat materiaalit on valittu miellyttävyys ja kestävyys edellä. Toppi on leikkaukseltaan istuva ja se pysyy hyvin paikallaan treenin aikana. Leveät olkaimet sekä kevyt, hengitättävä materiaali tekevät tästä topista treenaajien suosikin!

NoPain technical tank top naisten urheilutoppi soveltuu monenlaiseen treenaamiseen. NoPain tank top on treenaavan naisen luottovaate, jonka erittäin laadukkaat materiaalit on valittu miellyttävyys ja kestävyys edellä. Toppi on leikkaukseltaan istuva ja se pysyy hyvin paikallaan treenin aikana. Leveät olkaimet sekä kevyt, hengitättävä materiaali tekevät tästä topista treenaajien suosikin!

  • Istuva urheilutoppi naisille
  • Erittäin miellyttävä ja hengittävä materiaali: puuvilla, spandex
  • Oeko-tex 100 sertifikoitu: ei myrkkyjä, ei haitallisia työolosuhteita
  • Leveät olkaimet ja joustava materiaali, miellyttävä pitää päällä.

 

Oikean koon valinta

NoPain naisten topeissa on skandinaavinen kokomitoitus – jos esimerkiksi käytät M-kokoisia urheiluvaatteita, oikea kokosi on yleensä M. NoPain technical tank top on istuvasti leikattu, joten jos mietit kahden koon välillä, valitse suurempi. Kokoesimerkkejä:

  • Kuvien malli on 173 cm ja käyttää kokoa M

 

Ekologiset urheiluvaatteet

Kaikki NoPain-tuotteet valmistetaan pienissä perheyhtiöissä. Emme hyväksy huonoja työolosuhteita, lapsityövoimaa tai muita kestämättömiä toimintamalleja tuotantoketjussamme. NoPain technical tank top on Oeko-Tex 100 sertifioitu. Topit valmistetaan laadukkaista, kestävistä materiaaleista ilman ylimääräisiä kemikaaleja ja ovat 100% myrkyttömiä. Kestävin treenivaate on kaikkein ekologisin – ostamalla NoPain-tuotteen hankit itsellesi eettisesti valmistetun treenivaatteen, josta on iloa vuosiksi.

 

1 arvio tuotteelle Naisten technical tank top, black

  1. Maria

    Suosikkitoppi, joka ei rullaannu treenatessa. Imarteleva malli.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *