Naisten kompressiotrikoot, black

82,00 

(11 tuotearviota)

NoPain kompressiotrikoot ovat tyylikkäästi logokuvioidut trikoot laatua ja tyyliä arvostaville naisille. Korkea vyötärö ja laadukas, huippumukava kompressiomateriaali. NoPain kompressiotrikoista ei näy läpi!

 • S
 • M
 • L
 • XL
 • XXL
Poista

Kuvaus

NoPain naisten kompressiotrikoot, black

NoPain kompressiotrikoot ovat tyylikkäät logokuvioidut naisten urheilutrikoot. Näiden trikoiden leikkaus on istuva ja korkeavyötäröinen – kompressiotrikoot pysyvät hyvin ylhäällä kovemmassakin vauhdissa, eikä trikoita tarvitse nostella kesken treenin.

NoPain kompressiotrikoiden materiaali on huippulaadukas, läpinäkymätön ja kestävä sekoitekangas. Trikoot on testattu rankoissa urheilulajeissa, kuten CrossFitissä. Vahvuudestaan huolimatta NoPain kompressiokangas hengittää, jolloin treenatessa ei tule ahdistavaa tunnetta.

NoPain kompressiotrikoot ovat Oeko-Tex 100 sertifikoidut. Ne on valmistettu ilman ylimääräisiä kemikaaleja ja ovat 100% myrkyttömiä.

Kompressiohousujen suosio perustuu niiden kykyyn tukea lihasmassaa treenin aikana liikkuvuudesta tinkimättä. Näiden trikoiden kompressoiva joustomateriaali stimuloi ihon faskiakudosta edistäen pintaverenkiertoa. Samalla lihasväsymys pienenee ja suorituskyky treenin aikana voi parantua.

Käyttämällä kompressiotrikoita treenin jälkeen sekä palautumisen aikana voit vähentää lihasten turvotusta, DOMS-lihaskipuja sekä nopeuttaa palautumistasi.

Kompressiovaatteet nopeuttavat palautumista, ja myös voivat tehostaa lihasvoiman, suoritustehokkuuden sekä nopeusvoiman palautumista.

Kompressiotrikoot pitävät ihon ja lihakset tehokkaammin lämpinänä urheilun aikana. Ne myös vähentävät urheiluvammojen riskiä tukemalla kudoksia ja lihaksia.

NoPain kompressiotrikoiden kangasmateriaali on suunniteltu säilyttämään kestävyytensä ja kompressio-ominaisuutensa. Trikoot eivät menetä muotoaan pesun jälkeen, vaan ovat kuin uudet. NoPain kompressiokangas kestää myös mekaanista rasitusta. Kompressiotrikoita voidaan käyttää sellaisenaan tai muiden urheiluvaatteiden alla.

Käyttämällä kompressiohousuja nopeutat palautumistasi sekä ehkäiset rasitusvammojen syntymistä.

NoPain kompressiotrikoot soveltuvat erinomaisesti kuntosalille tai lenkkeilyyn ja muihin kestävyyslajeihin. Lisäksi kompressiotrikoomme ovat huippusuosittuja esimerkiksi CrossFit-harrastajien keskuudessa.

 

Oikean koon valinta

NoPain kompressiotrikoissa on skandinaavinen kokomitoitus – jos esimerkiksi käytät M-kokoisia urheiluvaatteita, oikea kokosi on yleensä M. Kompressiotrikoot ovat istuvasti leikattu, joten jos mietit kahden koon välillä, valitse suurempi. Huomioithan, että kompressiotrikoiden on tarkoitus olla napakasti istuvat. Kokoesimerkkejä:

 • Kuvien malli on 173 cm ja käyttää kokoa M
 • NoPain urheilija 159 cm käyttää kokoa S
 • NoPain urheilija 167 cm käyttää kokoa M

 

Tarkempia kokotietoja näet alla olevasta kokotaulukosta.

NoPain kompressiotrikoot säilyttävät muotonsa ja leikkauksensa vuosien ajan – nämä urheilutrikoot on valmistettu huippulaadukkaasta materiaalista joten ne eivät löysty käytössä. NoPain kompressiotrikoot kestävät kovaakin treeniä pitkään!

 

Ekologiset urheiluvaatteet

Kaikki NoPain-tuotteet valmistetaan pienissä perheyhtiöissä. Emme hyväksy huonoja työolosuhteita, lapsityövoimaa tai muita kestämättömiä toimintamalleja tuotantoketjussamme. NoPain kompressiotrikoot ovat Oeko-Tex 100 sertifioidut. Ne on valmistettu laadukkaista, kestävistä materiaaleista ilman ylimääräisiä kemikaaleja ja ovat 100% myrkyttömiä. Kestävin treenivaate on kaikkein ekologisin – ostamalla NoPain-tuotteen hankit itsellesi eettisesti valmistetun treenivaatteen, josta on iloa vuosiksi.

NoPain kompressiotrikoista ei näy läpi.

 

Ominaisuudet

 • Huippulaadukas materiaali: nylon, spandex
 • Korkea, istuva vyötäröleikkaus
 • Kestävä, hengittävä kompressiomateriaali, josta ei näy läpi
 • Tyylikkäät printtilogot
 • Kompakti pikkutasku esim. avaimen säilytystä varten
 • Kuvien malli (173cm) käyttää M-koon housuja

 

Suositellut urheilulajit

 • Kuntosaliharjoittelu
 • Voimaharjoittelu
 • Lenkkeily
 • CrossFit
 • Yleisurheilu
 • Palloilulajit
 • Palautuminen

11 arviota tuotteelle Naisten kompressiotrikoot, black

 1. Nelma Peuhu

  Kuin toinen iho! Ihastuin heti trikoisiin, ja vaikka kompressiotrikoot ovatkin käytän niitä missä tahansa milloin tahansa niiden mukavuuden vuoksi. Itselläni on mustat, joista ei näy läpi, mutta olisi mahtava saada kokeiluun vaaleampiakin värivaihtoehtoja.

 2. Jenni Immonen

  Napakat, laadukkaat ja joustavat kompressiotrikoot. Yllätyin, että trikoot pysyivät napakasti jalassa esimerkiksi vetäessä polvilämppäreitä niiden päälle. Housut hengittää hyvin ja ovat mukavat päällä. Myös koko täsmäsi hyvin sivulla oleviin mittoihin.

 3. Pirita

  Todella laadukkaat housut. Mukavat päällä ja erityisesti pidän korkeasta vyötäröstä, joka takaa sen, että housut pysyvät päällä vauhdikkaammassakin urheilulajissa!

 4. Tiina

  Ihan parhaat ikinä! Pysyy hyvin jalassa ja on mielettömän mukavat. Käytän näitä jopa kotihousuinakin. Toivottavasti näistä samoista tulee lisää värivaihtoehtoja! 10/10

 5. Nimetön

  Mukavan tuntuiset jalassa, ei näy läpi! Ei ehkä niin jämäkät kuin muut käyttämäni kompressiotrikoot mutta muuten todella hyvä ostos ?

 6. Nimetön

 7. Pia Kokko

  Todella mukavat, joustavat, juoksuun hyvin sopivat trikoot. Vyötärö mukavampi kuin pinkeissä vastaavissa, koska mustissa tasku ei ole erillinen “lisuke”, vaan se on ommeltu vyötärökaitaleen sisälle.

 8. Nimetön

 9. Anna

 10. Melina Suomela

  Perfect???

 11. Nimetön

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *