CrossFit vaatteet

CrossFit on kuntoilumuoto, jossa kehitetään tasaisesti eri fyysisiä ominaisuuksia. CrossFittiin kuuluu todella monipuolisia harjoitteita, kuten lihasvoima-, kestävyys-, nopeus- ja notkeusharjoitteita.

CrossFitin suurin tapahtuma on vuosittain järjestettävä CrossFit Games. Suomessa pisimpään järjestetty CrossFit-kilpailu on Karjalan Kovin, jota on järjestetty vuodesta 2010. CrossFitin Suomen mestaruudesta on kisattu vuodesta 2012 lähtien. 

CrossFit-vaatteet ovat jatkuvasti alttiina kovalle kulutukselle. CrossFit-vaatteilta vaaditaan hyvää mekaanisen rasituksen kestoa, joustavuutta ja mukavuutta. CrossFitissä treenivaatteiden, kuten shortsien tai trikoiden, on pysyttävä päällä nopeassa treenissä ja vaihtelevissa olosuhteissa. Myös kompressiotrikoiden hyödyt tulevat CrossFitissä usein esille nopeampana palautumisena sekä toisaalta myös lihasten suojana.

NoPain-vaatteita käyttävät monet CrossFit-urheilijat Suomessa. NoPain urheiluvaatteet soveltuvat kestävyytensä ansioista mainiosti vaativaan CrossFit-harrastukseen. NoPain CrossFit-vaatteiden istuvuus ja mukavuus vapauttavat ajatuksesi ja antavat sinun keskittyä 100% treenisuoritukseen!

Suosittelemme CrossFit-urheilijoille:

Koko

Tuoteryhmä

×

Cart