Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikkiin tilauksiin!

Lisäksi tarjoamme ilmaisen kotiinkuljetuksen yli 100 € tilauksiin.

Verkkokaupasta tilattujen tuotteiden vaihto tai palautus on maksutonta. 

Alta löydät lisätietoa toimitus- ja maksutavoistamme.

Toimitustavat

matkahuolto-logo

Matkahuolto, lähellä-paketti

Matkahuolto Lähellä-paketti kuljettaa tilauksesi nopeasti valitsemaasi noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. Valittavana on yli 3000 noutopistettä. Saapumisilmoitus toimitetaan tekstiviestillä. Noutopisteinä toimivat mm. K-marketit, R-kioskit sekä muut matkahuollon pakettipisteet.

Toimitusaika 1-2 arkipäivää, ilmainen toimitus.


matkahuolto-logo

Matkahuolto, kotiintoimitus

Matkahuolto toimittaa tilauksen kotiovellesi. Sinuun otetaan yhteyttä ennen toimitusta toimitusajan sopimiseksi.

Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitus on ilmainen yli 100 euron ostoksille, muutoin toimituskulu 6,90 €.


posti-logo-web

Postipaketti

Tilaus toimitetaan valitsemaasi Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. Saapumisilmoitus toimitetaan tekstiviestinä.

Toimitusaika 1-3 arkipäivää. Toimituskulu 4,90 €.


np-nopain-black

Nouto showroomista

Voit noutaa tuotteet osoitteesta: Mulontie 5, 80330 Reijola.

Muistathan sopia noutoajankohdan etukäteen sähköpostitse: [email protected] tai puhelimitse: +358 50 371 0000 , ja mainita noudosta tilausta tehdessäsi kohdassa “lisätiedot”.


Maksutavat

Verkkokaupassamme on käytössä seuraavat turvalliset maksutavat:
  • Verkkopankkimaksu
  • Luottokorttimaksu (Visa, Mastercard, jne.)
  • Klarna (lasku sekä osamaksu)
  • PayPal
  • Mobilepay
  • Jousto
  • Pivo
  • Masterpass
 

Maksu verkkopankissa

Heti tilauksen jättämisen jälkeen voit siirtyä maksamaan tilauksen verkkopankkiin. Rahan siirto tapahtuu heti. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Maksu on mahdollista tehdä seuraavissa verkkopankeissa: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken. Maksu tilauksesta näkyy välittömästi. Verkkopankkimaksut välittää turvallisesti Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Voit maksaa myös tilisiirrolla, jolloin suoritus näkyy 1-2 pankkipäivän kuluessa. Saat tilisiirron maksutiedot pyydettäessä asiakaspalvelustamme sähköpostiisi.

Korttimaksut

Hyväksymme maksutavoiksi Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Korttimaksut välittää turvallisesti Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.


Klarna tili

Klarna tili turvallinen ja helppo maksutapa. Maksaessasi Klarnan avulla et tarvitse maksukortin tietoja tai pankkitunnuksia, vaan teet tilauksen henkilötiedoillasi, ja saat tilauksen aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa tilausta.

Käyttäessäsi Klarna tiliä maksat ostostasi kuukausittain. Klarna tekee luottopäätöksen ennen tilauksen vahvistamista. Lisätietoja sekä Klarna ehdot löydät tämän linkin takaa.


Klarna lasku

Klarna lasku tarjoaa tilauksellesi 14 päivää maksuaikaa.

Klarna laskulla maksaminen on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksaessasi Klarnan avulla et tarvitse maksukortin tietoja tai pankkitunnuksia, vaan teet tilauksen henkilötiedoillasi, ja saat tilauksen aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa tilausta.

Klarna tekee luottopäätöksen ennen tilauksen vahvistamista. Lisätietoja sekä Klarna ehdot löydät tämän linkin takaa.


Paypal

Paypal on turvallinen maksutapa kotimaisiin ja kansainvälisiin maksuihin.


Mobiililompakot: MobilePay, Masterpass, Pivo

Voit maksaa MobilePay-lompakollasi, mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivon käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Mobiililompakkojen maksut välittää turvallisesti Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.


Jousto

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.


Visma Pay, yleistä

Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4) on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Pay verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Lue lisää Visma Pay:stä: https://www.visma.fi/vismapay

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot:

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 09 3154 2037 (arkisin klo 8-16)

Toimitusehdot

Yleistä

Kaikki nopain.fi verkkokaupassa myytävät tuotteet toimitetaan Suomen varastolta. Mikäli jokin tilaamaasi tuote ei ole jostakin syystä saatavilla, otamme sinuun yhteyttä.

Ilmoitamme tuotteen esittelysivulla, mikäli toimitusaika on olennaisesti pidempi kuin toimitustavoissa on mainittu.

Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. Pyrimme huomioimaan toiveen, mikäli se on mahdollista.


Palautukset ja tuotevaihdot

Verkkokaupasta tilattujen tuotteiden vaihto tai palautus on maksutonta. 

Kaikilla käyttämättömillä tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Ilmoitathan tuotteen palautuksesta tai haluamastasi vaihtotuotteesta sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Palautettava tuote tulee pakata huolellisesti. Tuote on palautettava alkuperäisessä pakkauksessaan siten, että se on virheetön ja myyntikuntoinen.


Kuljetusvauriot sekä reklamaatiot

Tarkista tuotteen kunto heti noudon yhteydessä. Mikäli tuotteessa ilmenee kuljetusvaurio, tee asiasta heti ilmoitus ja ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Kaikissa reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan välittömästi yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse +358 50 371 0000.


Rekisteröityminen

Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä. Tilauksen yhteydessä asiakas halutessaan kuitenkin voi:

  • Rekisteröityä GreenACT Oy:n asiakasrekisteriin ilmoittamalla pyydetyt tiedot.

Rekisteröityessään asiakas antaa suostumuksensa, että GreenACT Oy rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. GreenACT Oy:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia. GreenACT Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille.

Asiakkaan tulee noudattaa normaalia tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.


Tilauksen sitovuus

Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse tai puhelimitse. Asiakas sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi. 

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun tilausvahvistus on saapunut asiakkaan sähköpostiin. 

Asiakkaalla on oikeus sähköpostitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osa tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun asiakas saa ilmoituksen lähteneestä tilauksesta.


Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Voimassa oleva hinta on näkyvissä verkkokaupassa.

Pidätämme oikeuden perua tilauksen, jos tilatun tuotteen kohdalla on selvä ja olennainen hintavirhe.


Riitojen ratkaisu

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.


Ylivoimainen este (Force majeure)

GreenACT Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy GreenACT Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta GreenACT Oy:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.


Immateriaalioikeudet

Kaikki NoPain.fi verkkosivuilla olevat materiaalit, kuten teksti-, kuva- ja videomateriaalit yms. immateriaalioikeidet ovat yksipuolisesti GreenACT Oy:n omaisuutta eikä mitään verkkosivuilla olevaa materiaalia saa hyödyntää, kopioida tai julkaista ilman GreenACT Oy:n kirjallista lupaa.