Toimitusehdot

Toimitustavat

Toimitamme kaikki vaatetilaukset ilman toimituskuluja Suomeen Matkahuollon välityksellä.

Toimitamme kaikki yli 100 euron tilaukset ilman toimituskuluja Eurooppaan.

Toimitamme kaikki yli 150 euron tilaukset ilman toimituskuluja Venäjälle.

Matkahuolto, lähellä paketti

Matkahuolto Lähellä-paketti kuljettaa tilauksesi nopeasti lähimpään noutopisteeseen. Yli 3000 noutopistettä, valitse itsellesi sopiva! Toimitusaika 1-3 arkipäivää. Toimitus on ilmainen

Matkahuolto, toimitus kotiin

Matkahuolto toimittaa tilauksesi kotiovellesi. Sinuun otetaan yhteyttä ennen toimitusta toimitusajan sopimiseksi. Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitus on ilmainen yli 100 euron ostoksille, muutoin toimituskulu 6,90 €.

Postipaketti

Tilaus toimitetaan omaan lähipostiisi, josta voit sen noutaa. Toimitusaika 1-3 arkipäivää. Huom! Voit myös valita noutopisteeksi postin pakettiautomaatin. Toimituskulu 4,90 €.

DHL- toimitus

DHL kuljettaa toimituksen turvallisesti kaikkialle Eurooppaan. Huom, toimitus kotiovellesi! Toimitusaika 2-4 arkipäivää. Toimituskulu alle 100 euron tilauksissa 8,90 €.

Nouto Showroomista

Voit noutaa tuotteet osoitteesta: Mulontie 5, 80330 Reijola. Muistathan sopia noutoajankohdan etukäteen sähköpostitse: [email protected] tai puhelimitse: +358 50 371 0000

Maksutavat

nopain.fi verkkokaupassa maksuvälineinä käyvät:

Luottokortit (Visa, Mastercard)
Debit-maksukortit (Visa, Mastercard)
Visa Electron
Mobilepay
Masterpass
Verkkopankit: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Aktia, Paikallisosuuspankit sekä S-pankki
PayPal
Klarna lasku
Klarna osamaksu
Klarna tili
Jousto
Enterpay lasku
Pivo

Maksupalveluna toimivat Klarna sekä Pambora Payform.

Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

 

Maksu verkkopankkitunnuksilla

Heti tilauksen jättämisen jälkeen voit siirtyä maksamaan tilauksen verkkopankkiin. Rahan siirto tapahtuu heti ja maksu on mahdollista tehdä seuraavissa verkkopankeissa: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken. Suoritus näkyy välittömästi meillä ja se on edullinen ja helppo tapa maksaa tilaus.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 09 315 82 555 (arkisin klo 9-17)

 

Voit maksaa myös tilisiirrolla, jolloin suoritus näkyy 1-2 pankkipäivän kuluessa. Saat tilisiirron maksutiedot pyydettäessä asiakaspalvelustamme sähköpostiisi.

Yleiset toimitusehdot

Tuotteiden toimitusaika on 1-4 arkipäivää. Mikäli jokin tilaamaasi tuote ei ole saatavilla, otamme sinuun yhteyttä.

Ilmoitamme tuotteen esittelysivulla, mikäli toimitusaika on olennaisesti jotakin muuta kuin edellä mainittu.

Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. Pyrimme huomioimaan toiveen, mikäli se on mahdollista.

GreenACT Oy toimittaa tuotteita Suomen lisäksi ympäri maailman. Kaikki toimitukset tapahtuvat Suomen Postin, Matkahuolto Oy:n sekä DHL:n välityksellä, tarvittaessa heidän yhteistyökumppaneitaan käyttäen. Muita kuljetuspalveluita käytettäessä kustannuksista sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Palautukset

Kaikilla käyttämättömillä nopain.fi verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on  vaihto- ja palautusoikeus 14 päivän ajan tuotteiden vastaanottamisesta. Palautus on maksuton.

Palautusoikeuden rajoitukset kuluttajansuojalain 6. luvun 16 § mukaisesti.

Tuotteen palauttamisesta pitää aina ilmoittaa osoitteeseen [email protected] ja saada vahvistus palautukselle.

Tuotteen kunto ja palautus

Tuotteen tulee olla palautettaessa virheettömässä kunnossa. Tuotepakkauksen avaaminen tulee tehdä normaalia varovaisuutta noudattaen. Palautettavat tuotteet tulee pakata siten, etteivät ne vahingoitu kuljetuksessa. Tuote on palautettava alkuperäisessä pakkauksessaan siten, että se on myyntikuntoinen.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset sekä reklamaatiot

Tarkista tuotteen kunto heti noudon yhteydessä. Mikäli tuotteessa ilmenee kuljetusvaurio, tee asiasta heti ilmoitus ja ole yhteydessä asiakaspalveluumme jatkotoimenpiteiden käynnistämiseksi. Kaikissa reklamaatiotapauksissa pyydämme asiakasta aina ottamaan välittömästi yhteyttä GreenACT Oy:hyn [email protected] tai puhelimitse +358 500 244 244

Ylivoimainen este (Force majeure)

GreenACT Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy GreenACT Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta GreenACT Oy:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Riitojen ratkaisu

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Rekisteröityminen

Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä. Tilauksen yhteydessä kuluttaja halutessaan kuitenkin voi:

Rekisteröityä kuluttajana GreenACT Oy:n asiakasrekisteriin ilmoittamalla pyydetyt tiedot.

Rekisteröityessään kuluttajan tulee antaa suostumuksensa, että GreenACT Oy rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. GreenACT Oy:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia. GreenACT Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille.

Kuluttajan tulee noudattaa normaalia tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

Tilauksen sitovuus

Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse tai puhelimitse. Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi. 

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun nopain.fi on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen. 

Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osa tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle saa ilmoituksen lähteneestä tilauksesta.

Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Voimassa oleva hinta on näkyvissä verkkokaupassa.