Ekologiset urheiluvaatteet

Yksi liiketoimintamme tärkeimmistä arvovalinnoista on alusta saakka ollut ekologisuus. Tämän arvovalinnan ohjaamana yrityksemme on kaikkien valmistusketjunsa pakkausmateriaalien osalta 100% hiilineutraali. Voimmekin ylpeänä todeta, että olemme tältä osin oman alamme edelläkävijäyritys.

Huomioimme ekologisuuden koko tuotteidemme valmistusketjussa. Tärkein asia tuotteen ekologisuudessa on sen kestävyys. NoPain tuotteet ovat huippulaadukkaita premium-urheiluvaatteita, jotka on valmistettu kestämään. Emme valmista pikamuotia vaan designimme tarkoituksena on suunnitella malleja, jotka ovat ajattomia sekä ovat aina muodissa.

Kantaaksemme oman vastuumme myös eettisyydestä me valmistamme ja myymme tuotteita, jotka valmistetaan vastuullisissa ja luotettavissa tehtaissa. Me myös valvomme tehtaidemme työoloja säännöllisesti tehdaskäynneillämme.

Meidänkin olisi mahdollista valmistaa tuotteita huomattavasti halvemman työvoiman ja valitettavasti tätä kautta myös huonojen työolosuhteiden maissa ja tehtaissa. Tällainen toiminta ei olisi kuitenkaan yhtiömme arvojen mukaista.

Tuotteiden ekologisuus

– Kaikki NoPain treenivaatteet on valmistettu Oeko-Tex 100 sertifikoiduista materiaaleista.

– kaikki NoPain kinesioteipit on valmistettu ekologisesta Rayonsilkistä. (100% puukuitu)

– Optimoimme tilauserämme aina siten, että NoPain tuotteista syntyvä materiaalihävikin määrä on mahdollisimman pieni.

– Emme valmista tuotteita pikamuotityyliin sesonkiluontoisesti.

– Pyrimme etsimään jatkuvasti uusia ekologisia ja kestäviä materiaaleja.

– Valmistamme vain huippulaadukkaita ja kestäviä vaatteita ja varusteita, joiden käyttöikä on mahdollisimman pitkä.

Tuotteiden eettisyys

– NoPain tuotteiden valmistus tapahtuu valmistusmaasta riippumatta pienissä perheyhtiöissä. Emme hyväksy lapsityövoimaa emmekä huonoja työoloja.

– Valvomme toimintaa itse säännöllisillä tehdasvierailuilla. Olemme yhteydessä tehtaisiin päivittäin, ja toimintamme perustuu molemminpuoliseen luottamukseen ja läpinäkyvyyteen.

– Emme valmista tuotteitamme sellaisissa maissa tai olosuhteissa, joiden työoloja emme pysty itse valvomaan.

Rahti ja toimitukset

– Rahtitoimituksissa pyrimme aina valitsemaan aina ekologisimman kuljetusmuodon.

– Kaikki NoPain kuljetuspakkaukset ovat sertifioituja.

– Osa tuotteista toimitetaan asiakkaalle kuljetuspakkauksen lisäksi kierrätettävässä PE-monikäyttöpakkauksessa. Tämä pakkaus on suunniteltu siten että se on suljettava ja uudelleenkäytettävä, jonka vuoksi voit hyödyntää pakkauksen myös muussa käyttötarkoituksessa.

Päivittäinen toiminta

– Yrityksemme on kaikkien valmistusketjunsa pakkausmateriaalien osalta 100% hiilineutraali! Hiilineutraali jätehuolto tarkoittaa sitä, että yrityksemme jätehuollosta aiheutuva hiilijalanjälki mitataan ja mitattu päästömäärä kompensoidaan. Kompensointi tapahtuu siten, että päästöjä vastaava määrä hiiltä sidotaan ilmakehästä sertifioitujen metsityshankkeiden kautta. Olemme tältä osin oman alamme edelläkävijäyritys.