Padel vaatteet miehille ja naisille

Miesten padel vaatteet

Naisten padel vaatteet

NoPain treenivaatteet sopivat loistavasti Padel-harrastamiseen. Padel vaatii vaatetukseltaan hyvin paljon samanlaisia ominaisuuksia kun muut pallopelit: Padel vaatteiden on oltava keveitä, hyvin hengittäviä ja kestäviä.

Padel on vahvasti kasvava urheilulaji, ja se pelataan aina nelinpelinä, joten se on erittäin sosiaalinen laji. 

NoPain treenishortsit

NoPain treenishortsit soveltuvat mainiosti padel-kentille. Treenishortsien erittäin kevyt materiaali on miellyttävä päällä, ja joustohaaran ansiosta shortsit eivät rajoita liikettä pelin aikana. Treenishortsit on varustettu kahdella tilavalla taskulla, joissa padel pallot kulkevat tarvittaessa. Treenishortsit on saatavissa kolmessa tyylikkäässä värissä.

Yläosat

Treenishortsien yläosaksi Padel peleihin suosittelemme miehille lyhythihaista technical tee -paitaa ja naisille technical tank top -toppia. Näiden yläosien keveys yhdistettynä miellyttäviin materiaaleihin tekee näistä loistavan valinnan myös muihin pallopeleihin.

Mitkä ovat parhaat trikoot Padeliin?

Kokemuksemme perusteella kaikki NoPain – urheilutrikoot soveltuvat mainiosti Padel-kentille. Trikoiden materiaaleissa on kuitenkin eroja: Osa Padel harrastajista arvostaa kompressiotrikoidemme tarjoamaa tukea, jotkut taas pitävät eniten superior-trikoidemme extra-korkeasta, rullautumattomasta vyötäröstä. Valitsitpa valikoimastamme mitkä tahansa trikoot, voit olla varma että ne soveltuvat padel peleihin loistavasti.  Superior-trikoidemme tilava älypuhelintasku toimii myös Padel-peleissä kätevänä pallotaskuna!