Teimme konkreettisen vastuullisuusteon - jätehuoltomme on nyt hiilineutraalia!

Eettisyys, ekologisuus ja vastuullisuus ovat sanoja joita me vaatebrändit haluamme markkinoinnissamme viljellä. Tästä johtuen keskustelua käydään vain tuotteissa käytetyistä kierrätysmateriaaleista. Usein kuitenkin unohdamme tarkastella ekologisuutta paljon suurempana kokonaisuutena kuin pelkkinä materiaalivalintoina. Meille ekologisuus ja eettisyys eivät ole pelkkiä sanoja, vaan ne ovat arvovalintoja, jotka nojaavat yrityksemme arvoihin.

Koko NoPain-brändin perusajatus on alusta alkaen ollut kulkea omaa tietään omien arvojensa mukaisesti ja toimia myös esimerkkinä muille. Tämän vuoksi voimmekin tänään juhlallisesti julkistaa meille myönnetyn sertifikaatin.

Teimme brändinä konkreettisen vastuullisuusteon, ja otimme vuonna 2020 käyttöön Hiilineutraali jätehuolto – palvelun. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jätehuollostamme syntyvä hiilijalanjälki mitataan, ja päästöt kompensoidaan Gold Standard -sertifioitujen metsityshankkeiden avulla. Näin jätehuoltomme hiilijalanjälki on nyt ja tulevaisuudessa pyöreä nolla!

Puhtain ilma ja puhtaimmat vedet - pidetään niistä huolta!

Käytännössä Humbo Ethiopia Assisted Natural Regenation Project:n avulla hankimme pysyviä hiilinieluja metsittämällä juuri niitä alueita maailmassa, jotka apuamme kipeimmin tarvitsevat. Tämä usein unohtuu meiltä, jotka hengitämme maailman puhtainta ilmaa, meiltä joilla on eniten puhdasta juomavettä asukasta kohden, meiltä jotka asuvat maailman turvallisimmassa maassa.

Valitettava totuus on kuitenkin se, että me toimimme yhdellä maailman saastuttavimmista toimialoista. Tämän vuoksi meidän jokaisen pitää myös ottaa vastuu omasta toiminnastamme. Meidän brändillämme on vielä paljon tehtävää ekologisessa toiminnassamme, mutta tämä on valtava askel juuri oikeaan suuntaan.

Olemmekin todella ylpeitä siitä, että toimimme jälleen edelläkävijänä muille vaatebrändeille 100% hiilineutraalin jätehuoltomme avulla!

NoPain premium brand store