NoPain on pääyhteistyökumppanina Karjalan Kovin 2021 tapahtumassa!

NoPain on ollut mukana tukemassa Karjalan Kovin -tapahtumaa jo vuosia. Vuonna 2021 vaatetamme kaikki kilpailijat: Naiset saavat upeat superior lippulaivatrikoomme ja mieskilpailijoita odottaa huippulaadukkaat treenishortsit!

Myös tänä kesänä löydät meidät kisojen aikana Ukonniemen Stadionilta. Tervetuloa NoPain Pop-Up osastolle ostamaan kesän makeimmat treenivaatteet! Paikan päällä upeimmat uutuudet sekä tietenkin kisatarjoukset!

Tänä kesänä kilpaillaan jo kymmenes Karjalan Kovin -kilpailu! Karjalan Kovin 2021 järjestetään 16-18.7.2021 Ukonniemessä, Imatralla.

Ensimmäisistä Karjalan Kovin -kisoista alkaen yksi keskeisistä ajatus on ollut nostaa laadukkaan ja kovan kilpailun avulla suomalaisten CF-urheilijoiden tasoa ja sitä kautta madaltaa heidän kynnystään siirtyä kilpailemaan menestyksekkäästi maailmalle. Karjalan Kovin -kilpailut löytyvät monen Games-tason urheilijan ansioluettelosta.

Kymmenessä vuodessa moni asia on muuttunut ja laji on kasvanut niin maailmalla kuin Suomessakin. Mahdollisuuksia kilpailuun kaikilla eri tasoilla on nyt paremmin kuin koskaan. Kilpailijoiden sekä kilpailuiden taso on noussut sekä kilpailu on myös kovempaa nyt kuin koskaan. 

Karjalan kovin on kasvanut 40 urheilijasta 140 urheilijaan, ja tänä vuonna mukana on myös joukkuekisa!

Liput sekä lisätietoja tapahtumasta löydät Karjalan Kovin 2021 -kotisivuilta.

Tervetuloa Ukonniemeen!