Maailman ensimmäinen NoPain Premium brand store on avattu!

NoPain brändimme tarina on jatkunut jo useamman vuoden ajan. Olemme tavanneet asiakkaitamme useissa eri CrossFit, Fitness, Jooga sekä muissa erilaisissa urheilu- ja hyvinvointialan tapahtumissa. Meistä on ollut upeaa tavata asiakkaitamme kasvotusten ja saada suoraa palautetta tuotteistamme. Ilahduttavinta on ollut huomata että usein samat NoPain brändillemme uskolliset asiakkaat tulevat tapaamaan meitä vuosi toisensa jälkeen!

Jo alusta asti meillä oli tavoitteena kehittää NoPain-brändistä kansainvälinen brändi, joka tunnistetaan ja johon luotetaan. Yksi haaveemme oli avata myös oma NoPain brändimyymälä. Oman brändimyymälämme suunnittelu alkoi jo vuonna 2018. Asiakkaamme kysyivät meiltä useissa tapahtumissa että miksemme me avaisi omaa myymäläämme? Jotain paikkaa jossa asiakkaamme pääsisivät kokeilemaan tuotteitamme ja esittelemään niitä ystävillensä.

NoPain premium brand store

Tästä heräsi ajatus oman brändimyymälämme avaamisesta. Halusimme kuitenkin asettaa riman itsellemme vieläkin korkeammalle. Se että panostaismme myymälän ulkoasuun ja sen asiakaspalveluun ei meille riittänyt. Vaan halusimme tuoda sinne jotain uutta. Jotain mitä muut eivät vielä olleet tehneet.

Saimme huikean idean: entäpä jos nostamme verkkokauppamme online asiakaspalvelun kokonaan uudelle tasolle integroimalla verkkokauppamme
ja brand storen asiakaspalvelun yhteen? Ja näin myös teimme – rakensimme verkkokauppaamme online asiakaspalvelun jossa normaalin verkkokaupan chatin sijaan asiakkaamme voivat soittaa videopuhelun suoraan NoPain brand storen myyjille, tutustua tuotteisiin sekä ostaa tuotteita aidon myyjän avustuksella etänä! Nyt jokaisella nopain.fi verkkokauppamme asiakkaalla on mahdollisuus saada vastauksia kaikkiin tuotteitamme koskeviin kysymyksiin turvallisesti etänä. Olemme erittäin ylpeitä että lanseerasimme tämän palvelun ENSIMMÄISINÄ.

Olemmekin todella ylpeitä voidessamme julkistaa että avasimme virallisesti ensimmäisen NoPain Premium Brand Storen 14.11.2020!

Ehkäpä olemmekin piakkoin juuri SINUN paikkakunnallasi 🙂

– Housukauppias

NoPain premium brand store