Missiona Maailman parhaat urheilutrikoot!

Suunnittelimme maailman parhaat treenitrikoot – joko sinä olet testannut? Katso parhaat treenitrikoot ja valitse suosikkisi – ilmainen toimitus!

Maailman parhaat treenitrikoot – Kuulostaako sinusta utopialta? Älä huoli, niin kuulosti meistäkin. Harjoitellessamme tätä ”housukauppaa” sekä trikoiden suunnittelua saimme valtavan määrän positiivista palautetta treenitrikoistamme. Asiakkaidemme mielestä osassa malleistamme materiaali oli huippumiellyttävä, joidenkin leikkaus oli lähes täydellinen, jotkut olivat ne kaikkein kestävimmät ja niin edelleen.

Lopulta jo brändilupauksemme asettama missio, olla urheiluvaatteiden Premium brändi ajoi meitä eteenpäin kohti jotain, josta olimme jo pitkään haaveilleet.  Valmistaa Maailman parhaat treenitrikoot.

Emme ottaneet suunnittelumme lähtökohdaksi omaa intohimoamme brändiämme kohtaan, vaan asiakkaiden vuosien aikana kertomat kehitysideat ja palautteet tuotteistamme. Valitsimme niistä laadullisesti tärkeimmät ja päätimme yhdistää ne yhteen tuotteeseen.

Maailman parhaissa urheilutrikoissa on korkea vyötärö.

Asiakkaiden, brändilähettiläidemme sekä meidän tärkeimmiksi treenitrikoiden ominaisuuksiksi nousivat selkeästi seuraavat viisi:

  • Huippumiellyttävä materiaali sekä hyvä istuvuus
  • Korkea vyötärö
  • Kestävyys
  • Läpikuultamattomuus
  • Ylhäällä pysyvyys

Näistä ominaisuuksista on parhaat urheilutrikoot tehty. Tämän jälkeen kului järjetön määrä suunnittelutunteja, tuotantopalavereita ja mallikappaleita, joiden jälkeen meillä oli urheilutrikoot käsissämme. 

Mustat urheilutrikoot on helppo yhdistää tyylikkäästi muihin treenivaatteisiin.

Pian kuitenkin havaitsimme että nämä ominaisuudet, vaatimukset tai edes oikea malli eivät vielä riittäneet, jotta voisimme tuoda markkinoille ne: Maailman parhaat treenitrikoot! Näiden lisäksi tarvittiin vielä jotain muuta – jotain millä voisimme erottautua ja jotain mistä voisimme olla todella ylpeitä. Päätimme ottaa uuden,  vieläkin isomman riskin ja viedä designimme entistäkin pidemmälle. 

Entäpä jos lisäsimme treenitrikoisiin upeita, tarkkaan mietittyjä yksityiskohtia;

  • älypuhelintaskun,
  • avaintaskun,
  • laserleikatun logomme,
  • erikoiskorkean vyötärön,
  • sekä entistäkin laadukkaamman materiaalin!

Ja mitä saimme aikaan –  jos ei parhaimmat, niin ainakin yhdet maailman parhaista treenitrikoista!

Superior urheilutrikoissa on tilava tasku älypuhelimelle.

Kun toimme trikoot markkinoille, olimme varma niiden menestyksestä ja osasimme odottaa positiivista asiakaspalautetta. Ennakkodotuksistamme huolimatta yllätyksemme oli suuri. Nämä treenitrikoomme ovat lanseerauksesta alkaen huikea myyntimenestys ja palaute on lyönyt meidätkin ällikällä!

Hei, mehän taidettiinkin tehdä ne:

NoPain Superior urheilutrikoot, ne Maailman parhaat treenitrikoot, ainakin asiakkaidemme mielestä!

– Housukauppias

Läpinäkymätön materiaali - yksi tärkeimmistä trikoiden ominaisuuksista!

Superior urheilutrikoot:

KATSO MYÖS: