Miesten casual tee, city sky
Miesten casual tee, city sky
Miesten casual tee, city sky
Miesten casual tee, city sky
Miesten casual tee, city sky

Miesten casual tee, city sky

45,00 

NoPain casual t-paita on huippumateriaaleista valmistettu kevyt, hengittävä ja erittäin miellyttävä t-paita joka soveltuu urheiluun ja vapaa-aikaan. T-paidassa yhdistyy tyylikäs ulkonäkö huippuluokan käyttömukavuuteen ja laadukkaisiin materiaaleihin.

  • Miesten erittäin laadukas t-paita vapaa-aikaan ja treenaamiseen
  • premium materiaali: puuvilla, spandex
  • Hengittävä, kevyt ja erittäin miellyttävä kangasmateriaali
  • Skandinaavinen kokomitoitus

NoPain casual tee on erittäin laadukkaista materiaaleista valmistettu miesten t-paita, joka sopii urheilun lisäksi myös vapaa-ajan paidaksi. Casual t-paidassa yhdistyy tyylikäs ulkonäkö huippuluokan käyttömukavuuteen ja laadukkaisiin materiaaleihin. Miesten t-paita on suunniteltu siten, että se joustava, hengittävä, sekä erittäin mukava päällä. NoPain miesten t-paita on erittäin hyvä valinta moniin erilaisiin urheilulajeihin sekä kuntosalille. NoPain miesten t-paita on valmistettu Oeko-Tex 100 standardin mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että NoPain t-paitojen valmistuksessa ei ole käytetty haitallisia kemikaaleja ja ne ovat 100% myrkyttömiä.

Oikean koon valinta

NoPain casual t-paidoissa on skandinaavinen kokomitoitus – jos esimerkiksi käytät M-kokoisia urheiluvaatteita, oikea kokosi on yleensä M. NoPain Casual t-paita on istuva, joten jos mietit kahden koon välillä, valitse suurempi. Kuvien malli on 186cm  ja käyttää kokoa XL. Tarkempia kokotietoja näet alla olevasta kokotaulukosta.

Ekologiset urheiluvaatteet

Kaikki NoPain-tuotteet valmistetaan pienissä perheyhtiöissä. Emme hyväksy huonoja työolosuhteita, lapsityövoimaa tai muita kestämättömiä toimintamalleja tuotantoketjussamme. NoPain t-paita on Oeko-Tex 100 sertifioitu. T-paidat valmistetaan laadukkaista, kestävistä materiaaleista ilman ylimääräisiä kemikaaleja ja ovat 100% myrkyttömiä. Kestävin treenivaate on kaikkein ekologisin – ostamalla NoPain-tuotteen hankit itsellesi eettisesti valmistetun treenivaatteen, joka kestää vuosia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Miesten casual tee, city sky”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.