Miesten kompressiotrikoot, blue

(10 tuotearviota)

92,00 

Tyylikkäät kompressiotrikoot CrossFittiin, kuntosalille tai kestävyyslajeihin. Keskivahva kompressio suojaa lihaksiasi sekä tehostaa treeniä ja palautumista.

NoPain kompressiotrikoot ovat tyylikkäästi logokuvioidut kompressiohousut miehille. Hyvin istuva leikkaus ja hengittävä huippulaadukas materiaali.

Kompressiohousujen tehtävänä on tukea tehokkaasti lihasmassaa liikkuvuudesta tinkimättä. Näiden housujen kompressoiva joustomateriaali edistää verenkiertoa samalla vähentäen lihasväsymystä jonka ansiosta myös suorituskykysi parantuu.

Käyttämällä NoPain kompressiohousuja nopeutat palautumistasi sekä ehkäiset rasitusvammojen syntymistä.

NoPain kompressiotrikoot soveltuvat erinomaisesti kuntosalille tai lenkkeilyyn ja muihin kestävyyslajeihin. Lisäksi kompressiohousuja voi käyttää esimerkiksi CrossFitissä. NoPain kompressiohousuista ei näy läpi.

 

Oikean koon valinta

NoPain kompressiotrikoissa on skandinaavinen kokomitoitus – jos esimerkiksi käytät M-kokoisia vaatteita, oikea kokosi on yleensä M. Kompressiotrikoot ovat istuvasti leikattu, joten jos mietit kahden koon välillä, valitse suurempi. Huomioithan, että kompressiotrikoiden on tarkoitus olla napakasti istuvat. Kuvien malli on 186 cm ja käyttää kokoa M. Katso tarkempia kokotietoja alla olevasta kokotaulukosta.

NoPain kompressiotrikoot säilyttävät muotonsa ja leikkauksensa vuosien ajan – nämä urheilutrikoot on valmistettu huippulaadukkaasta materiaalista joten ne eivät löysty käytössä. NoPain kompressiotrikoot kestävät kovaakin treeniä pitkään!

 

Ekologiset urheiluvaatteet

Kaikki NoPain-tuotteet valmistetaan pienissä perheyhtiöissä. Emme hyväksy huonoja työolosuhteita, lapsityövoimaa tai muita kestämättömiä toimintamalleja tuotantoketjussamme. NoPain kompressiotrikoot ovat Oeko-Tex 100 sertifioidut. Ne on valmistettu laadukkaista, kestävistä materiaaleista ilman ylimääräisiä kemikaaleja ja ovat 100% myrkyttömiä. Kestävin treenivaate on kaikkein ekologisin – ostamalla NoPain-tuotteen hankit itsellesi eettisesti valmistetun treenivaatteen, josta on iloa vuosiksi.

 

Ominaisuudet

 • Huippulaadukas kompressiomateriaali: nylon, spandex
 • Korkea, kiristysnauhalla varustettu vyötärö
 • Kompakti pikkutasku avaimille
 • Keskivahva kompressio
 • 100% Squat proof

 

Suositellut urheilulajit

 • Kuntosali
 • Lenkkeily
 • CrossFit
 • Polkujuoksu
 • Palautuminen
 • Kestävyyslajit
 • Palloilulajit

10 arviota tuotteelle Miesten kompressiotrikoot, blue

4,5
Perustuu 10 arvioon

 1. Koko : L

  Pituus : 185

  Paino : 90 2. Koko : L

  Pituus : 181

  Paino : 84


  Pöksyt pitää akakropan lihakset lämpiminä. Napakka istuvuus


 3. Koko :

  Pituus :

  Paino :


 4. (183cm/80kg) Istuu ja tuntuu erittäin hyvältä päällä. Kompressio ei ole tiukin mahdollinen mutta oikeastaan hyvin sopiva. Hyvin uskaltaa tehdä kyykkyjä ilman muita pöksyjä näiden kanssa. Ainoa miinus on kokoluokitus. Taulukon mukaan kokoni olisi ehdottomasti ollut L mutta onneksi mallin kokoesimerkin ja muiden valmistajien kokosuositusten mukaan otin onneksi M koon. Eikä vyötärälläni hirveästi ylimääräistääkään ole kuitenkaan. Toivoisinin etenkin miesten alaosien kokotaulukkoon myös (edes suuntaa-antavia) esim lantion tai reiden mittoja. Vyötärön (waist) mittaaminen ei ole kovin yksiselitteistä eikä aina välttämättä ole yhtä oleellinen kuin esim. lantion mitat. Tai edes selkeää ohjetta mistä kohti tässä tuotteessa vyötärö on tarkoitus mitata.

 5. Istuu hyvin ja mukavat juoksussa yms. Omat pohkeet aika pienet, joten olen laittanu kompressiosäärystimet lisäksi.

 6. Todella hyvät pöksyt, nopea toimitus ja vielä ystävällisempi asiakaspalvelu, vahvat suositukset!

 7. Tilaus oli helppo tehdä. Housujen koko vastasi ilmoitettua. Mukavat ja kevyet pitää jaloissa!

 8. Erittäin hyvät ja laadukkaat

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Peruuta