Naisten elite kompressiotrikoot World Pull-up Organization, full black

89,90 

Toimme markkinoille huippusuosittujen kompressiotrikoidemme uuden lippulaiva-malliston joka kantaa nimeä elite! Suunnittelimme elite malliston kompressiotrikoisiin entistäkin korkeamman vyötärölinjan sekä käytännöllisen älypuhelintaskun. Lisäksi kompressiotrikoot ovat viimeistelty huipputyylikkäällä ja kestävällä logolla. Elite-mallistosta löydät kolme uutta upeaa väriyhdistelmää. Valitse niistä suosikkisi ja tilaa nyt yhdet markkinoiden parhaista kompressiotrikoista!

 • Erittäin laadukas elite materiaali: nylon, spandex
 • Korkea vyötärö
 • Käytännöllinen älypuhelintasku vasemmassa lahkeessa
 • Pikkutasku avaimille tai korteille vyötärön sisäpuolella
 • istuva vyötäröleikkaus
 • Kestävä, hengittävä kompressiomateriaali, josta ei näy läpi
 • Tyylikkäät, kestävät printtilogot
 • Kompakti pikkutasku esim. avaimen säilytystä varten
 • Kuvien malli (175cm) käyttää M-koon housuja
 • Väri: full black

 

NoPain kompressiotrikoot ovat tyylikkäät logokuvioidut naisten urheilutrikoot. Näiden trikoiden leikkaus on istuva ja korkeavyötäröinen – kompressiotrikoot pysyvät hyvin ylhäällä, eikä trikoita tarvitse nostella kesken treenin.

NoPain kompressiotrikoiden materiaali on huippulaadukas, läpinäkymätön ja kestävä sekoitekangas. Trikoot on testattu vaativissa urheilulajeissa, kuten CrossFitissä. NoPain kompressiokangas on kuitenkin erittäin hyvin hengittävä.

NoPain kompressiotrikoot ovat Oeko-Tex 100 sertifikoidut. Ne on valmistettu ilman ylimääräisiä kemikaaleja ja ovat 100% myrkyttömiä.

Kompressiohousujen suosio perustuu niiden kykyyn tukea lihasmassaa treenin aikana liikkuvuudesta tinkimättä. Näiden trikoiden kompressoiva joustomateriaali stimuloi ihon faskiakudosta edistäen pintaverenkiertoa. Samalla lihasväsymys pienenee ja suorituskyky treenin aikana voi parantua.

Käyttämällä kompressiotrikoita treenin jälkeen sekä palautumisen aikana voit vähentää lihasten turvotusta, DOMS-lihaskipuja sekä nopeuttaa palautumistasi.

Kompressiovaatteet nopeuttavat palautumista, ja myös voivat tehostaa lihasvoiman, suoritustehokkuuden sekä nopeusvoiman palautumista.

Kompressiotrikoot pitävät ihon ja lihakset tehokkaammin lämpinänä urheilun aikana. Ne myös vähentävät urheiluvammojen riskiä tukemalla kudoksia ja lihaksia.

NoPain kompressiotrikoiden kangasmateriaali on suunniteltu säilyttämään kestävyytensä ja kompressio-ominaisuutensa. Trikoot säilyttävät muotonsa myös toistuvien pesukertojen jälkeen. NoPain kompressiokangas kestää myös mekaanista rasitusta. Kompressiotrikoita voidaan käyttää sellaisenaan tai muiden urheiluvaatteiden alla.

Käyttämällä kompressiohousuja nopeutat palautumistasi sekä ehkäiset rasitusvammojen syntymistä.

NoPain kompressiotrikoot soveltuvat erinomaisesti kuntosalille tai lenkkeilyyn ja muihin kestävyyslajeihin. Lisäksi kompressiotrikoomme ovat huippusuosittuja esimerkiksi CrossFit-harrastajien keskuudessa.

 

Oikean koon valinta

NoPain kompressiotrikoissa on skandinaavinen kokomitoitus – jos esimerkiksi käytät M-kokoisia urheiluvaatteita, oikea kokosi on yleensä M. Kompressiotrikoot ovat istuvasti leikattu, joten jos mietit kahden koon välillä, valitse suurempi. Huomioithan, että kompressiotrikoiden on tarkoitus olla napakasti istuvat. Kuvien malli on 175 cm ja käyttää kokoa M. Tarkempia kokotietoja näet alla olevasta kokotaulukosta.

NoPain kompressiotrikoot säilyttävät muotonsa ja leikkauksensa vuosien ajan – nämä urheilutrikoot on valmistettu huippulaadukkaasta materiaalista joten ne eivät löysty käytössä. NoPain kompressiotrikoot kestävät kovaakin treeniä pitkään!

 

Ekologiset urheiluvaatteet

Kaikki NoPain-tuotteet valmistetaan pienissä perheyhtiöissä. Emme hyväksy huonoja työolosuhteita, lapsityövoimaa tai muita kestämättömiä toimintamalleja tuotantoketjussamme. NoPain kompressiotrikoot ovat Oeko-Tex 100 sertifioidut. Ne on valmistettu laadukkaista, kestävistä materiaaleista ilman ylimääräisiä kemikaaleja ja ovat 100% myrkyttömiä. Kestävin treenivaate on kaikkein ekologisin – ostamalla NoPain-tuotteen hankit itsellesi eettisesti ja vastuullisesti valmistetun treenivaatteen, josta on iloa vuosiksi.

NoPain kompressiohousuista ei näy läpi.

 

Suositellut urheilulajit

 • Kuntosaliharjoittelu
 • Voimaharjoittelu
 • Lenkkeily
 • CrossFit
 • Yleisurheilu
 • Palloilulajit
 • Palautuminen

 

Kokotaulukko, naisten kompressiotrikoot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Naisten elite kompressiotrikoot World Pull-up Organization, full black”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...