Brand collaboration

Contact us: sales(at)nopain.fi

Brändilähettiläät

Nopain brändilähettiläät ovat urheilijoita ja sosiaalisen median aktiivikäyttäjiä, joita yhdistävät samankaltaiset asenne sekä arvot, joita yrityksemmekin edustaa.

Me tuemme eri lajien urheilijoita ja olemme enemmän kuin ylpeitä kaikista brändilähettiläistämme!

Haluatko NoPain brändilähettilääksi?

Edellytämme brändilähettiläiltä aktiivista sisällöntuotantoa ja vuorovaikutusta sosiaalisessa mediassa.
Toivomme, että sinulla on urheilevaa ja aktiivista elämäntapaa edustava julkinen sosiaalisen median tili, jonka sisältö on laadukasta.

Jos haluaisit toimia NoPain brändilähettiläänä, Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää!

Kuntosalit, urheiluseurat ja yritysmyynti

Teemme yhteistyötä useiden CrossFit-boxien, kuntosalien sekä yritysten kanssa. Tarjoamme huippuluokan urheiluvaatteet ja varusteet henkilökuntanne ja asiakkaidenne käyttöön sopimushinnoin, tarvittaessa logoprintattuna tai brodeerattuna.

Toimitamme tuotteet avaimet käteen -palveluna, sisältäen suunnittelun, mallikuvat ja toimituksen.

Jälleenmyyjät

NoPain-tuotemerkkiä edustavat ammattitaitoiset, tarkoin valikoidut jälleenmyyjät sekä kuntosalit Suomessa ja ulkomailla.

Etsimme lisää brändiimme sopivia jälleenmyyjiä, joten jos yrityksesi on kiinnostunut myymään huippuluokan urheiluvaatteita ja varusteita, ota meihin yhteyttä.

Fysioterapeutit

Useat fysioterapeutit Suomessa ja ulkomailla luottavat NoPain kinesioteippiin sekä muihin Stay in the Game -tuoteryhmämme tuotteisiin.

Kuten vaatteissa, myös fysioterapiatuotteissa huippulaatu ja ekologisuus on meille tärkeintä. Haluatko sinä käyttää työssäsi NoPain-tuotteita? Ota meihin yhteyttä!

Yhteydenotto